FAQ

Patch Notes

Spellägen

Vad är Freestyle?

I Freestyle läget kan du uttrycka din stil, och utföra galna tricks. Freestyle kan spelas som solo, eller mot en vän, i en otrolig kamp. Du måste utföra de mest spektakulära stunts på rekordtid. Rytm, stil, originalitet och kreativitet är nycklarna till framgång i Freestyle. Du måste testa några otroliga rörelser för att bli en av de bästa i världen på freestyle. Välj från mer än 90 rörelser.
För att utföra dessa stunts, tryck på rätt tangentkombination vid rätt tidpunkt och håll dig i rytmen. Desto svårare trick, desto fler poäng får du.
Så hoppa upp på scenen nu, och gör ditt bästa! Bjud på den bästa freestyle-showen för att imponera på både dina vänner och motståndare!

Vad är Trickshot?

Trickshot är en färdighet som kräver både precision och strategi. Du måste träffa de mål som är utspridda över hela planen, eller som är gömda inuti den. Du måste även hitta rätt balans mellan kraft och höjd och använda rätt effekt på bollen. Men se upp: klockan tickar nedåt, så du måste vara både exakt och snabb.
Vissa mål är svåra att träffa! Du måste tänka innan du kastar dig in i det. Slå rekordet för att ta din plats bland världens bästa spelare.

Vad är Street Power Match?

Street Power Match kan spelas i 2v2 eller 3v3, solo eller mot en vän. Du har 5 minuter på dig att göra 5 mål. För att vinna, skapa det bästa laget för spelet. Gör galna tricks och otroliga akrobatiska stunts för att förvåna din motståndare och äg fältet. Du har två verktyg som kan hjälpa dig:
– 2 unika superkrafter för varje karaktär som du väljer: brinnande boll, teleportering, superhopp…
– Förbrukningsvaror som visas slumpmässigt på fältet som har olika effekter: sätt elektricitet i din motståndare, öka din energi, öka din löphastighet…
Kombinera dina hjältars krafter, använd dina förbrukningsartiklar och turklöver på ett smart vis, för en fullständig seger som kommer att ta få dina vänner att häpna!

Vad är Panna?

Panna är ett ord som kommer från Sranan Tongo, och det betyder ”grind”. På svenska kallar vi det även för att ”luras”.
I detta spelläget ska du försöka att sparka bollen mellan din motståndares ben i en litet spelplan som kallas för ”buren”. Spelet pågår under 5 minuter eller tills någon har 5 poäng. Det kan vinnas på två sätt:
– Att göra ett mål ger dig 1 poäng
– Om du lurar din motståndare (gör en Panna) får du 2 poäng
Gör mål eller stunts för att fylla din energibar. När den är full, kom nära din motståndare och starta ”panna tävlingen”. Den som trycker snabbast på knapparna som visas vinner Panna tävlingen. Men se upp: det finns en annan version av Panna läget: Panna KO. I Panna KO räcker det med att lura din motståndare en gång för att vinna.
Gå in i arenan nu och ”förödmjuka” din motståndare med otroliga pannas!

Vad är eliminering?

Elimineringsläget spelas på hälften av spelplanen, i 1v1, med två lagkamrater på bänken.
Det är enkelt: varje gång du gör ett mål elimineras motståndarens spelare som måste lämna planen. Därefter byts en av hans lagkamrater in, och så pågår det tills motståndarens lag inte har fler spelare kvar, och då blir det ”Game Over” för dem.
Men se upp, det finns en hake! Om du tar bollen har du endast 10 sekunder på dig att komma nära målet och göra ett mål. Efter det kommer målet att stängas. Målet öppnas inte igen fören du antingen kliver utanför straffområdet eller tappar bollen.
Var redo, eftersom att spel i elimineringsläget går riktigt snabbt!

Vad är "Bli gatukungen"?

Det är ett äventyrsläge där Sean Garnier är din guide.
Han tar dig till många utmaningar runt om i världen. Du måste behärska var och en av spellägena. Trickshot, Freestyle, Panna, Street Power Match…Du måste klara tester som blir allt svårare för varje steg.
Lyssna noga till tips från en av mästarna i Freestyle Football och Street Football. Du kommer att möta de bästa spelarna i världen!
Gå ut på planen och börja att stiga i rankerna.

Hjältar

Vilka är hjältarna?

I Street Power Football kan du spela som din favorithjälte bland de 25 största freestylers, panna och street fotbollsspelare i världen, från Sean Garnier till Andrew Henderson, till Liv Cooke, Melody Donchet och Raquel Benetti.Du kan även spela som en av 11 fiktiva hjältar som är skapade för en ännu bättre spelupplevelse: Li Wang, Veera Saarinen eller Tanita Waddell.

Hur fungerar hjältarna?

När det gäller statistik är alla hjältar lika. Ingen är bättre, snabbare eller tacklar hårdare än någon annan. Liv Cooke springer exempelvis lika snabbt, och är lika effektivt, som Daniel Got Hits, oavsett vilket spelläge du är i.

Var och en av dessa hjältar har även en specifik superkraft som endast kan användas i Street Power Matcher. Exempelvis kan du göra ett superhopp, sätta fast dina motståndare i leran för att göra dem långsammare, eller teleportera dig till din motståndares mål. Det är upp till dig att kombinera deras superkrafter för att skapa den strategi som passar dig.

Hur får jag nya hjältar?

Från början av ditt Street Power Football äventyr låses alla hjältar upp. Du kan välja den hjälte som du behöver för alla spel, oavsett vilket spelläge som du befinner dig i.

Planer

Vad är planer?

I Street Power Football kan du spela på 14 planer runt om i världen: Favelas i Rio, Copacabana, Cancun, London, New York och Köpenhamn.

Före varje spel kan du välja vilken som du vill ha.

Upptäck alla dessa planer och hämta hem dem som wallpaper från hemsidan på webbplatsen för Street Power Game.

Hur får jag nya planer?

Planerna är alla låsta från början av ditt Street Power Football äventyr.

Anpassning

Hur anpassar jag mina hjältar?

I spelets butik kan du anpassa dina hjältar, inklusive deras:

– Hår
– Glasögon
– Tillbehör (hattar, väskor, och så vidare)
– Tatueringar
– Ansiktshår
– T-shirts, skjortor och jackor
– Byxor och shorts
– Skor
– Fullständiga utstyrslar, som en fångdräkt eller en rymddräkt

Kort sagt kan du kombinera massor av element för att skapa din egen unika stil!

Hur väljer jag min boll, mina spelare eller min plan?

Du kan välja din boll i alternativmenyn innan en match börjar. Du kan även välja de hjältar som du ska använda för matchen, liksom den plan som du ska tävla på.

Spelet

Kommer det att uppdateras?

Uppdateringar läggs till i spelet regelbundet, inklusive nya karaktärer, nya anpassningar, otroliga planer, och nya spellägen.

Information om dessa uppdateringar kommer att publiceras i avsnittet om Patch Notes i FAQ.

Vilka system kan jag spela på?

Du kan spela Street Power Football på PC, Nintendo Switch, PS4 och Xbox One

Vilken konfiguration behöver jag ha på min PC?

Minsta krav för PC:
3:e generationens Intel® Core™ i5-3230M 2.60/3.20 GHz
8 GB RAM
nVidia GeForce GTX 550 Ti – 1GB grafikkort
6 GB HDD utrymme
Win 10

Rekommenderad PC konfiguration:
i7 Processor
16 GB RAM
GTX 1050 Ti grafikkort
6 GB HDD utrymme
Win 10

Fungerar spelet över flera plattformar?

Street Power Football erbjuder inte funktioner över olika plattformar.

Välj ditt land
Butiker
Kommer snart
Kommer snart
Kommer snart
Kommer snart
Kommer snart
Kommer snart
Kommer snart